Zoeken

Marokkaanse Feryal Ziyari tot "Miss Arab" verkozen

4 juli 2019 - 17:18 - Marokkanen in het buitenland

©

Feryal Ziyari, 24-jarige Marokkaanse uit Rabat, werd vorige week tot "Miss Arab" verkozen tijdens de finale van "World next topmodel" in Beiroet.

Tijdens de schoonheidswedstrijd, die uitgezonden werd op MTV Lebanon, moest Feryal zich bewijzen voor twaalf juryleden uit de modewereld. De competitie was zeer zwaar met een totaal van 53 kandidates uit verschillende landen.

Feryal werd tot Miss Arab gekroond en drukte haar vreugde met veel emotie uit: "Ik ben zeer blij en vereerd dat ik mijn land mocht vertegenwoordigen. Daar ben ik zeer trots op". De jonge vrouw heeft altijd al een passie gehad voor de mode en, ondanks dat ze haar persoonlijke projecten moest combineren met haar voltijdse job bij EDF in Parijs, is ze erin geslaagd om haar droom waar te maken.

Na twintig dagen hard knokken voor de eerste plaats is het de jonge Marokkaanse gelukt om zich te onderscheiden van de andere kandidates. Feryal kreeg meerdere opportuniteiten aangeboden maar heeft besloten om daar niet onmiddellijk op in te gaan zodat ze voorlopig even kan genieten van haar overwinning.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team