Zoeken

Marokkaanse Aziza Nait Sibaha wint Award van ’Beste sportjournalist’ in VAE

20 september 2022 - 08:00 - Wereld

©

Aziza Nait Sibaha, een Marokkaanse journaliste, heeft de ’Sheikha Fatima Bint Mubarak Award’ gewonnen. Ze werd in de Verenigde Arabische Emiraten verkozen tot beste sportjournalist.

De zesde editie van de ’Sheikha Fatima Bint Mubarak Award’ vond op zaterdag 17 september plaats in Abu Dhabi. Winnaars in verschillende categorieën ontvingen een Award. Het evenement is vooral gericht op de empowerment van vrouwen en het naar voren brengen van hun werk op het gebied van sport.

Lees ook: Marokkaan Abdellatif Jouahri bij beste centrale bankiers

De prijs werd toegekend aan negen genomineerden, waaronder Giana Farouk Mahmoud (Egypte), die de prijs van ’beste Arabische sportvrouw’ won, terwijl de prijs van ’beste Emirati-atleet’ werd toegekend werd aan Shamma Yousef Al Kalbani. Ahmed Gouda (Egypte) won de prijs van ’beste jonge atleet’ en zijn landgenoot, Rehab Ahmed Radwan, de prijs van ’beste Paralympische atleet’ .

Lees ook: Marokkaanse Zineb Hattab bij 50 beste chefs ter wereld

De prijs voor ’beste coach’ ging naar Faris Al-Assaf (Jordanië), terwijl de Jordaanse Women’s Football Association de prijs in de wacht sleepte in de categorie ’jeugdontwikkelingsprogramma’s’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team