Zoeken

Marokkaans-Nederlandse broers opgepakt voor schietpartij Marrakech

27 augustus 2018 - 18:00 - Wereld

©

De Marokkaanse politie heeft zondagochtend twee Nederlands-Marokkaanse broers opgepakt voor hun deelname aan de schietpartij in het café La Crème in Marrakech in november vorig jaar.

Volgens een verklaring van de nationale veiligheidsdienst DGSN zijn de twee arrestanten de broers van de opdrachtgever van de schietpartij.

De verdachten werden in twee woningen in een dorpje langs de nationale weg tussen Al Hoceima en Oued Laou gearresteerd. Tegen beide mannen was een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd voor hun vermeende deelname aan het schietincident.

Persagentschap MAP bericht dat tijdens huiszoekingen bij de twee verdachten geld, mobiele telefoon, elektronisch materieel en documenten van luxe voertuigen in beslag werden genomen. De twee broers werden in bewaring gesteld.

Mocro-maffia kopstukken Ridouan Taghi en Saïd Razzouki zijn de hoofdverdachten in deze zaak. De schietpartij was een mislukte afrekening in het drugsmilieu. Hamza Chaib, student geneeskunde en zoon van de voorzitter van het Hof van Beroep in Beni Mellal, werd toen per vergissing doodgeschoten.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team