Zoeken

Maître Gims vol lof over beleid Koning Mohammed VI

27 december 2020 - 10:20 - Cultuur

©

Rapper Maître Gims volgt de politieke ontwikkelingen van Marokko op de voet. Sinds een paar jaar woont de rapper af en aan in zowel Parijs als Marrakesh. Volgens hem neemt Koning Mohamed VI de juiste besluiten in de strijd tegen het coronavirus.

De rapper werd door televisiezender 2M geïnterviewd vanwege zijn nieuwe album "Le Fléau". Maître Gims is een goede vriend van Koning Mohammed VI en prees hem voor het besluit om een militaire actie uit te laten voeren in Guerguerat. Hij feliciteert het koninkrijk met de erkenning van de Sahara als Marokkaans grondgebied door de Verenigde Staten. Hij zegt: "Marokko zal in zijn Sahara blijven en de Sahara zal in Marokko blijven tot het einde der tijden."

Tijdens het televisieoptreden, vertelde het ex-bandlid van Sexion d’assaut dat de medische zorgsector en de Koning, hun werk goed hebben gedaan tijdens de pandemie. "Ik heb er geen woorden voor. Liefde spreekt voor zichzelf. Ik heb zulke geweldige mensen ontmoet in Marokko. De Koning heeft buitengewoon werk verricht. Hij dient zijn land en zijn mensen. Hij is een geweldig persoon. Ik heb de kans gehad om hem te ontmoeten," aldus de rapper.

Maître Gims heeft ook verklaard bewondering te hebben voor de Koning omdat het vaccin gratis zal worden aangeboden aan Marokkaanse burgers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team