Zoeken

Lalla Soukaina vierde woensdag trouwfeest in Rabat

30 mei 2014 - 20:35 - Marokko

©

Het trouwfeest van Lalla Soukaina en Mehdi Regragui werd woensdag in Rabat gevierd. Fouad Filali, vader van Lalla Soukaina, woonde het feest niet bij.

Volgens Marokkaanse media vond het huwelijksfeest plaats in de residentie van haar moeder Lalla Meryem. Koning Mohammed VI, de koninklijke familie en de familie van Mehdi Regragui waren aanwezig op het feest dat rond 16 uur van start ging.

Prinses Lalla Hasna heeft een reis in Frankrijk onderbroken om het trouwfeest van haar nicht bij te wonen, meldt Akhbar Al Yaoum.

In oktober vorig jaar had het koningshuis het huwelijk van Lalla Soukaina met Mehdi Regragui aangekondigd. In het bijzijn van Koning Mohammed VI, hadden Lalla Soukaina en Mehdi Regragui toen hun huwelijksakte ondertekend.

Begin 2013 doken er al geruchten over de relatie van de lievelingskleindochter van wijlen Hassan II met een rijke Marokkaanse zakenman. In maart van hetzelfde jaar had Mehdi Regragui, kleinzoon van Fqih Regragui, voormalig adviseur van Hassan II, Lalla Soukaïna ten huwelijk gevraagd.

Bladna.nl