Zoeken

Lalla Salma en Sheikha Mozah maken samen rondreisje in Marokko

2 april 2014 - 20:34 - Marokko

©

Prinses Lalla Salma, vrouw van Koning Mohammed VI, en Sheikha Mozah, de vrouw van de voormalige Emir van Qatar Sjeik Hamad bin Khalifa Al-Thani, zijn dinsdag met een privé-jet op de luchthaven Ouled Yaich in de buitenwijk van Beni Mellal geland. Vandaar reisden de twee prinsessen door naar Bin Al Ouidane.

Volgens Akhbar Al Yaoum is de jet van Lalla Salma en Sheikha Mozah het eerste toestel dat op het vliegveldje land sinds diens verbouwing. Het vliegveld moet zelfs nog worden ingehuldigd door Koning Mohammed VI.

De twee prinsessen bevonden zich eerder in Fez, geboortestad van Lalla Salma. Hun aankomst in Beni Mellal was niet gepland waardoor de lokale autoriteiten onverwachte veiligheidsmaatregelen moesten treffen. Sommige wegen werden zelfs tijdelijk volledig afgesloten voor het verkeer.

Bin Al Ouidane in de regio van Beni Mellal

Lalla Salma en Sheikha Mozah maakten geen stop in Beni Mellal, maar reden rechtstreeks door naar een resort in de regio van Bin Al Ouidane.

De krant meldt dat de twee prinsessen samen verschillende Marokkaanse steden bezochten. De twee maakten onder meer een uitstapje naar Chefchaouen, waar ze samen in de straten van de oude medina werden gespot.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team