Zoeken

Kylian Mbappé imiteert Achraf Hakimi’s accent (video)

14 mei 2022 - 20:20 - Sport

©

Marokkaanse international Achraf Hakimi en zijn ploeggenoot en vriend Kylian Mbappé slaan nooit een gelegenheid over voor een demonstratie van de grote vriendschap die ze delen. Ze hadden onlangs een grappig onderonsje waarin de Franse spits de draak stak met de Marokkaanse vleugelspeler.

Oranje en PSG hebben op hun Twitter accounts een nieuwe video gedeeld van Achraf Hakimi en Kylian Mbappé. In het filmpje zien we de Franse international tijdens een wedstrijd met een fan van de Parijse club, grapjes maken over het accent van de Marokkaanse international. Dit lokte bij veel Internetgebruikers de nodige bewondering uit. "Mbappé is echt de grootste en tegelijk de beste gozer, een mooie vertegenwoordiger van ons land," schreef een internetgebruiker. "Het accent doet hij prima: @AchrafHakimi".

Lees ook: Kylian Mbappé in Madrid met Achraf Hakimi

Maandag werd Kylian Mbappé met ploeggenoot Achraf Hakimi gespot in de Spaanse hoofdstad Madrid, bij de ingang van een beroemd restaurant. De Parijse aanvaller, die bij Paris Saint-Germain nog tot juni 2022 onder contract staat, zou voor Real Madrid kunnen gaan spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team