Zoeken

Kaïd in Martil van seksuele misbruik minderjarige verdacht

8 februari 2018 - 16:40 - Gemeenschap

©

Een kaïd in Martil is op bevel van minister Abdelouafi Laftit van Binnenlandse zaken geschorst vanwege beschuldigingen van seksuele misbruik van een minderjarig meisje.

Volgens Assabah is het jonge slachtoffer afkomstig uit Fnideq. De kaïd zou haar hebben verleid en haar hebben beloofd dat ze zouden trouwen zodra ze meerderjarig was. De twee onderhielden maandenlang een relatie toen de overheidsagent haar plots verliet.

Het tienermeisje stelt dat hij haar had mishandeld en weggejaagd toen ze hem om uitleg was gaan vragen. Hij deed zelfs aangifte tegen haar voor inbraak.

Nadat de jonge vrouw door een commissie van het ministerie werd gehoord werd besloten om de kaïd te schorsen tot het einde van het onderzoek. Ze gaf namen van familieleden van de ambtenaar, vertelde over hun eerste ontmoeting tijdens een cultureel evenement in Fnideq, beschreef zijn appartement in detail en vertelde zelfs dat ze zijn moeder had ontmoet.

De kaïd zou intussen hebben geprobeerd om zich met het slachtoffer te verzoenen en zou haar zelfs hebben voorgesteld om te trouwen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team