Zoeken

Iman Oubou eindigt tweede bij Miss USA

10 juli 2015 - 23:00 - Wereld

©

De Marokkaans-Amerikaanse Iman Oubou eindigde afgelopen weekend in Washington tweede op de schoonheidswedstrijd Miss Amerika.

Iman, 26, werd in maart tot Miss New York gekroond. In 2012 won ze ook Miss Colorado. Zij verklaarde na de wedstrijd dat ze vereerd was Marokko te vertegenwoordigen.

"Ik ben vereerd mijn land, Marokko, te hebben vertegenwoordigd op één van de meest prestigieuze schoonheidswedstrijden. Ik ben er trots op tweede te zijn en bij de 54 mooiste vrouwen van de Verenigde Staten te horen. Ik hoop dat ik Marokkaanse meisjes inspireer.

Alle kandidates waren knap, maar ik ben blij dat mijn Marokkaanse roots, mijn achtergrond en mijn ambities me de kans gaven in de top 3 te eindigen. Ik draag de kroon misschien niet, maar ik weet dat ik het hart van veel mensen heb gewonnen."

Iman Oubou woont sinds 2006 in de Verenigde Staten. Zij studeerde af in biochemie en moleculaire biologie en heeft een master biomedische engineering. In haar vrije tijd schrijft ze artikelen voor Spunkandstyle.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team