Zoeken

Hervé Renard belooft verassingen tijdens komende wedstrijden van Marokko

2 augustus 2018 - 17:20 - Sport

©

Bondscoach Hervé Renard was begin deze week in Tanger voor de 19e verjaardag van de troonsbestijging van Koning Mohammed VI. Hij sprak tijdens zijn verblijf over de toekomst van het Marokkaans elftal en enkele spelers.

De Fransman sprak in een interview met Le360 onder meer over de aanvoerder van de Atlas Leeuwen. "Mehdi Benatia is één van de drijvende krachten van het nationaal elftal. Het is de persoon met wie ik de meeste banden heb. Alle Marokkanen respecteren hem. Hij is onze kapitein en dat blijft hij ook.", aldus Renard die daarmee een einde maakt aan de geruchten over een vertrek van Benatia.

Renard heeft ook enkele verassingen beloofd voor de komende wedstrijden van de Atlas Leeuwen maar weigert er meer over te zeggen. Marokko speelt volgende maand een kwalificatieduel tegen Malawi voor de Afrika Cup 2019.

In een bericht op Twitter had de bondscoach eerder al Koning Mohammed VI gefeliciteerd ter gelegenheid van het Troonfeest. "Leve de Koning, Leve Marokko, Dima Dima Maghrib", schreef hij toen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team