Zoeken

Vandaag: Badr Hari tegen Stefan Leko

29 mei 2014 - 12:16 - Sport

©

Stefan Leko belooft Badr Hari vandaag te slachten. Badr Hari is weinig onder de indruk en belooft Leko in een paar minuten knock-out te slaan. Beiden hebben hun argumenten. De twee staan tegenover elkaar in de eerste ronde van de Global Fighting Championship 3 in Dubai. De inzet: 200.000 euro.

Behalve Hari en Leko strijden ook Peter Graham en Arnold Oborotov in het viermans zwaargewicht toernooi in het World Trade Centre in Dubai vanavond.

Leko verklaarde onlangs aan Gulfnews: "De beste verdediging is de aanval. Daar heb ik altijd in geloofd. Ik heb een fout gemaakt in mijn tweede gevecht tegen Badr, maar dat gebeurt niet meer. Deze keer gaat het om zijn jongheid tegen mijn ervaring. Ik denk dat ik de beste ben en ik zal het aanstaande donderdag bewijzen. Ik trainde hard en ben klaar om tegen Hari te vechten. Het is nu of nooit. Het zal een knock-out zijn."

Het is duidelijk dat de Kroatische Duitser zich voor zijn vorige nederlaag tegen Hari wil wreken. Zes maanden voor deze nederlaag had Badr Hari ook een gevecht verloren tegen Leko.

Badr Hari is duidelijk vol vertrouwen. "Ik denk dat ik hem heel snel knock-out slaag. De laatste keer dat ik hem ontmoette was ik nog maar een kind van 85 kilo en 10 jaar jonger. (...) Ik heb nu veel meer ervaring, ben sterker terwijl hij ouder is. Hij is nu bijna 40. Wanneer je een dergelijk sportniveau bereikt, of het nu tennis of Formule 1 is, kan een man van 40 niet winnen tegen iemand van 30."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team