Zoeken

Beslag gelegd op spullen Badr Hari

21 november 2014 - 09:50 - Wereld

©

Nederlandse zakenman Koen Everink heeft volgens een advertentie van de gerechtsdeurwaarder in Het Parool, beslag laten leggen bij Marokkaanse kickbokser Badr Hari.

Koen Everink beschuldigd Hari ervan hem te hebben mishandeld tijdens een avondje uit in Amsterdam twee jaar geleden.

Sundio Group is mede-eiser in deze zaak. De reisgroep nam in 2012 het bedrijf Eliza over van Everink. De zakenman moest toen zijn job als directeur opgeven terwijl Sundio Group hem een salaris bleef betalen tijdens zijn arbeidsongeschiktheid. Everink en de reisorganisatie willen daarvoor vergoed worden.

Quote schrijft dat deze poging niet veel zal opleveren omdat Hari bijna geen bezittingen heeft in Nederland. De kickbokser woont al enige tijd in Marrakech en zijn appartement in Amsterdam stond eerder te koop.

Badr Hari werd in februari door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Ook werd hem een schadevergoeding opgelegd van ruim 20.000 euro ten voordele van Koen Everink. Het Openbaar Ministerie besloot in hoger beroep te gaan tegen de lage straf. Het hoger beroep is op 12 november van start gegaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team