Zoeken

Dounia Batma weigert optreden in Israël

27 oktober 2013 - 20:56 - Cultuur

©

Dounia Batma heeft een optreden in Israël geweigerd, ondanks een zeer aantrekkelijk financieel aanbod. Dat vertelde ze op de Rachid Show uitgezonden door 2M op vrijdag.

De Marokkaanse zangeres werd in Israël uitgenodigd voor een solidariteitsconcert met het Palestijns volk. Naar eigen zeggen weigerde ze omdat ze geen stempel van Israël, "dat haar Palestijnse broers onderdrukt", in haar paspoort wenst.

Dounia Batma liet tevens weten dat ze de Emirati nationaliteit niet had aangevraagd. Ze is Marokkaanse en is daar trots op. De geruchten over haar nationaliteitsverandering komen van een Facebook-pagina naar haar naam, waar ze zelf niets mee te maken heeft.

Over haar nieuwe look zegt de Arab Idol-finaliste dat ze tot dusver geen plastische chirurgie heeft ondergaan. Ze ziet er gewoon knapper uit dankzij "cosmetische trukjes".

Bekritiseerd voor haar huwelijk met de rijke zakenman Mohamed Tork, zegt ze dat Marokkaanse vrouwen geen mannendievegges zijn. Integendeel zegt ze, in het Midden Oosten lopen de mannen achter Marokkaanse vrouwen aan omwille van hun vele kwaliteiten.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team