Zoeken

Aanhouding van de moordenaar van Abbad Hammad

26 april 2011 - 08:00 - Gemeenschap

©

De politie van Kenitra heeft zondagochtend de vermeende moordenaar van de student Abbad Hammad, afkomstig van Assa Zag, aangehouden. Deze laatste werd doodgestoken tijdens een vechtpartij nabij de Universitaire Site Souissi te Rabat donderdag.

De vermeende moordenaar, een 22-jarige student die Duitse literatuur studeert aan de Universiteit van Rabat, heeft alle banden met deze zaak ontkend. Youssef B. meent dat hij bij zijn ouders in Kenitra was op het moment van de feiten, wat zijn moeder bevestigd.

Tijdens een confrontatie met een student die Abbas Hammad vergezelde, werd de vermeende dader niet herkend. Hij werd ook niet geïdentificeerd door de studente die lastiggevallen zou zijn geweest door Abbad Hammad, noch door haar vriend die zelf gewond raakte tijdens het gevecht.

Na de schermutselingen op de Universitaire Site Souissi in Madinat Al Irfane, Rabat, afgelopen vrijdag, waarvan de schade werd geraamd op drie miljoen dirham, zijn 14 studenten gearresteerd. Zes van hen werden vrijgelaten en acht moesten maandag voor de rechter verschijnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team