Zoeken

Docenten in Tetouan boden goede punten tegen seks

1 mei 2017 - 10:42 - Marokko

©

Docenten aan de Abdelmalek Essaadi universiteit in Tetouan worden ervan verdacht aan leerlingen goede punten te hebben beloofd in ruil voor seksuele relaties.

Dat blijkt uit een nieuwe Facebook pagina die enkele dagen geleden werd gerecreëerd. Volgens de eigenaar van de pagina zouden meerdere studentes goede resultaten in ruil voor seks zijn aangeboden.

Volgens Ahdath.info heeft een ex-studente van de universiteit haar getuigenis met foto’s op de pagina gepubliceerd. Ze vertelt dat een docent haar in 2015 goede punten op het examen had beloofd als ze met hem zou slapen. Ze stelt nu pas haar verhaal te doen omdat ze niets meer riskeert.

In berichten die ze van de docent kreeg beloofde hij haar 16/20 op haar examen en aan andere docenten te vragen om haar eveneens goede punten te geven. Het slachtoffer zegt ermee te hebben ingestemd en met de docent seksuele relaties in zijn kantoor op de universiteit te hebben gehad, maar ook in Martil en bij hem thuis in Tanger. Volgens haar doen andere docenten hetzelfde met jonge studentes.

De universiteit weigert zich over het schandaal uit te spreken en wacht op de resultaten van het onderzoek van de politie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team