Zoeken

Docent in Tetouan die goede punten tegen seks gaf gearresteerd

8 mei 2017 - 17:00 - Marokko

©

De docent aan de universiteit van Tetouan die ervan wordt verdacht seks in ruil voor goede punten te hebben gevraagd, is door de politie gearresteerd.

Volgens een verklaring van de DGSN werd de docent afgelopen vrijdag gearresteerd voor « misbruik van mensen onder zijn toezicht, machtsmisbruik en seksuele intimidatie ».

Een arrestatiebevel was tegen hem uitgevaardigd voor zijn vermeende betrokkenheid bij het seksschandaal en de misbruik van studentes aan de universiteit waar hij werkte schrijft de DGSN.

De politie stelt meerdere sms-berichten te bezitten waarin wordt aangetoond dat de docent goede punten in ruil voor seks aan zeker drie studentes heeft aangeboden. Hij werd in voorlopige hechtenis genomen en zal aan het einde van het onderzoek voor de rechter worden gebracht, aldus de DGSN.

Een voormalige studente aan de Abdelmalek Essaadi universiteit in Tetouan had de zaak een tiental dagen geleden bekendgemaakt door haar verhaal op Facebook te vertellen. Ze deelde toen meerdere gesprekken die ze met de docent heeft gehad en stelde dat hij meerdere andere studentes op dezelfde wijze heeft misbruikt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team