Zoeken

Tien beste adressen in Marrakech

26 februari 2014 - 21:48 - Marokko

©

Het Frans tijdschrift L’Express heeft een lijstje opgesteld van de 10 beste adressen in Marrakech. De stad wordt als "discreet en verfijnd" beschreven. Riads, hotels of restaurants, een selectie voor alle smaken.

 Hotel Es Saadi : Luxe met moderatie. Een paleis dat discretie en traditionele Marokkaanse gastvrijheid mengt, met een tropische tuin van 8 hectare, een buitenzwembad van 2400 m2, 135 kamers en 10 villa’s .

 Riad Azzouna 13: Traditionele riad die elegantie en soberheid combineert. De riad heeft een eigen hamam en een dakterras waar Marokkaanse maaltijden worden geserveerd.

 Restaurant Limoni: Geniet van de Italiaanse keuken in de schaduw van sinaasappel-en citroenbomen, dit alles in een riad-achtige sfeer.

 Topolina : Creatief boetiekje in de oude stad van Marrakech waar je antieke of etnische stoffen kan kopen.

 Spa van het Sofitel: Neem een pauze met de sublieme zorgen met cactusvijgolie. Aangenaam maar niet bepaald goedkoop met prijzen vanaf 90€ per uur.

 La Pause: Geniet van een uitzicht op de rotsachtige woestijn vanuit met kaarsen verlichte berbertenten, op een 30-tal kilometers van Marrakech.

 Le relais du lac: ​​Ga een lamstajine met vijgen eten aan de oever van het meer Takerkoust, op dertig minuten van Marrakech.

 Les Cavaliers de l’Atlas: ontdekt de 100.000 bomen van de palmentuin van Marrakech op de rug van een paard.

 Nikki Beach: voor feestgangers die de sfeer van Saint Tropez willen terugvinden.

 Palais Namaskar: 41 suites en villa’s gelegen in 5 hectare tuinen, ver weg van het lawaai en het centrum van Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team