Zoeken

Het bericht van Medhi Benatia aan de Marokkanen

8 juli 2019 - 18:30 - Sport

©

Zijn reactie werd verwacht na de nederlaag van Marokko in de 8e finale van de Afrika Cup 2019 tegen Benin. Medhi Benatia, aanvoerder van de Atlas Leeuwen, deelde een lang bericht over de uitschakeling van zijn team.

De international zat tijdens de wedstrijd op de bank vanwege een blessure. Hij stelt in een bericht op Facebook de teleurstelling van de Marokkanen te begrijpen:

"Deze Afrika Cup eindigt met veel bitterheid. Ik had besloten om de media niet aan te spreken gezien alle onzin die ik over het nationaal elftal en over mezelf heb gehoord.

Vandaag begrijp ik de teleurstelling van de Marokkanen die veel hoop in ons hadden gevestigd en ons altijd hebben gesteund, maar weet dat we nog veel teleurgestelder zijn.

De uitschakeling hulpeloos volgen vanaf de bank vanwege een blessure en mijn Leeuwen niet kunnen helpen was het ergste moment van mijn carrière.

Voor veel spelers van deze generatie was het de laatste kans om een beker te winnen met Marokko, maar Alhamdoelillah!

Voor sommigen zal het een nieuwe mislukking zijn, maar voor anderen zal het een les zijn die Inshallah zal dienen voor de toekomstige generaties want zoals wordt gezegd: ’We verliezen nooit, of we winnen, of we leren!".

Ik heb persoonlijk met het nationaal elftal veel geleerd in 11 jaar tijd en heb altijd met veel plezier de kleuren van mijn land verdedigd en zal dat blijven doen.

In het leven of op het veld, een leeuw blijft een leeuw, zelfs als hij gewond is."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team