Zoeken

Badr Hari steekt fans en sporters hart onder riem (video)

9 juni 2020 - 13:10 - Gemeenschap

©

Badr Hari heeft in een bericht op sociale media over de moeilijke lockdown periode gesproken en atleten aangemoedigd om te blijven trainen.

"De afgelopen drie maanden waren een pijnlijke ervaring. Het coronavirus en de lockdown zijn/waren een moeilijke test die ons allemaal uitdagen: het kunnen overwinnen van tegenspoed. Dit kan je verzwakken of versterken volgens je gemoedstoestand en je houding.", schreef Badr Hari zaterdag op zijn Instagram-account.

De Marokkaanse kampioen stelt dat de onduidelijke toekomst negatieve gevolgen kan hebben voor de motivatie van atleten. Voor hem was dat echter niet het geval.

"Wat mij betreft deed deze ongekende situatie me beseffen hoe diep mijn concentratie, mijn honger en mijn liefde voor kickboksen is.", aldus Hari. De kickbokser stelt dat na de annulering van alle sportevenementen, hij er enkel op doelde sterker uit deze crisis te komen.

"Het was de enige manier om me dagelijkse te blijven inspannen. We zijn, denk ik, bijna aan het einde van de tunnel. Het is een geweldige levensles. Laten we het gebruiken om de wereld te verrassen.", schreef de Marokkaanse kampioen bij een video van een training in zijn huis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team