Zoeken

Badr Hari roept iedereen op om thuis te blijven met mooie foto

19 maart 2020 - 11:00 - Sport

©

Badr Hari heeft op Instagram iedereen in Marokko, Nederland en elders opgeroepen om thuis te blijven om de coronavirus pandemie te bestrijden. Dat deed de kickbokser met een mooie familiefoto.

Bij een foto met zijn vader en zijn jongste dochtertje, riep Hari op om samen te werken voor degenen die bescherming nodig hebben, zoals bejaarde en zieke mensen.

"De wereld doorgaat een zeer moeilijke gezondheidscrisis, zoals we allemaal weten, dus het is belangrijk om in deze tijden extreem gedisciplineerd en voorzichtig te zijn. We moeten de door onze regeringen getroffen maatregelen zeer serieus nemen. Zelfs als je jong en gezond bent en geen symptomen vertoont. Laten we allemaal samenwerken om degenen te beschermen die bescherming nodig hebben, zoals ouderen of mensen met een verzwakt immuunsysteem. Dan weet ik zeker dat we sterker uit deze crisis zullen komen. Ik wens iedereen een goede gezondheid." schreef de kampioen bij de foto.

Badr Hari heeft op 20 juni in Ahoy Rotterdam een gevecht gepland staan tegen de Roemeense Benjamin Adegbuyi. Op zijn pagina’s op sociale media deelt de kickbokser regelmatig foto’s van zijn trainingen maar ook met zijn vrouw en drie dochters.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team