Zoeken

Wizz Air schort vluchten naar Marokko op

17 augustus 2021 - 19:40 - Economie

©

Wizz Air stopt met de route Dortmund-Marrakesh. De schorsing komt er nadat de Hongaarse low-cost luchtvaartmaatschappij heeft besloten haar basis op Dortmund Airport en Riga te sluiten.

Van de 41 routes in de zomerdienstregeling van de luchtvaartmaatschappij, zal de route naar Marrakesh worden opgeschort als gevolg van de sluiting van de basis van Dortmund in Duitsland na het huidige zomerseizoen, zo meldt Air Journal.

Lees ook: Prijs vliegticket Malaga-Tetouan verzevenvoudigd

Wizz Air heeft ook de sluiting van zijn basis in Riga aangekondigd. Met deze maatregel wil de low-cost maatschappij haar capaciteit herverdelen om beter te kunnen voldoen aan de veranderende vraag na de coronapandemie.

In een verklaring aan ch-aviation zegt de Hongaarse prijsvechter dat er werd besloten om de basis in Dortmund te sluiten om "meer groeikansen te genereren door haar capaciteit in te zetten voor andere routes waar veel vraag naar is".

Lees ook: Ryanair start vier nieuwe routes naar Marokko

De Duitse stad "zal een integraal onderdeel blijven van het Wizz Air netwerk en de luchtvaartmaatschappij zal Dortmund blijven verbinden met meer dan 30 bestemmingen in Europa, waaronder het populaire Sarajevo, Sofia, Belgrado, Boedapest en vele andere," aldus de luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team