Zoeken

Gestolen foto’s van bruiloft Aziz Akhannouch’s dochter gelekt

6 mei 2024 - 17:00 - Cultuur

©

Beelden van de Egyptische zanger Amr Diab en zakenman Ahmed Abou Hashima tijdens het huwelijk van de dochter van de Marokkaanse premier Aziz Akhannouch, zijn gelekt op sociale media.

Ondanks het verzoek van Aziz Akhannouch om geen foto’s of video’s te maken van de festiviteiten, circuleren er nu verschillende beelden van het besloten feest op Facebook.

Lees ook: Grootse huwelijk verbindt machtigste Marokkaanse families

De foto’s tonen Amr Diab, die afgelopen donderdag in Marokko aankwam om het huwelijk van Akhannouch’s dochter Kenza muzikaal te begeleiden. Hij werd ook gezien met de Egyptische zakenman Ahmed Abou Hashima en de zoon van Aziz Akhannouch in een toeristisch resort in Marrakech. Ook zijn er beelden van Amr Diab in een complex in de oase van Sidi Brahim, aan de rand van de stad.

Lees ook: Koning Mohammed VI en Akhannouch: het telefoongesprek dat alles veranderde

Amr Diab heeft zelf geen materiaal gedeeld dat zijn aanwezigheid in Marokko toelicht, vermoedelijk uit respect voor het verzoek van de premier om het huwelijk niet te documenteren. Het bruidspaar, Kenza (27) en Malik (33), zoon van vastgoedmagnaat Anas Sefrioui, vierde hun bruiloft in de residentie van Aziz en Salwa Akhannouch in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team