Zoeken

Oussama Idrissi teleurgesteld door besluit Walid Regragui

20 maart 2024 - 12:00 - Sport

©

Oussama Idrissi, Marokkaanse aanvaller van de Mexicaanse club Pachuca, is teleurgesteld dat hij niet is geselecteerd door Walid Regragui voor de vriendschappelijke interlands tegen Angola en Mauritanië op 22 en 26 maart in Agadir.

Een bron dicht bij Idrissi vertelde aan Al Arabi Al Jadid dat de speler verrast was om zijn naam niet op de selectielijst te zien. De international, die momenteel uitblinkt in de Mexicaanse competitie, had gehoopt dat Regragui hem zou opnemen in de ploeg na de ingrijpende selectiewijzigingen als gevolg van de nederlaag op de Afrika Cup in Ivoorkust.

Lees ook: Oussama Idrissi belandt in Mexico

De voormalige speler van Sevilla en Feyenoord, die eerder al had aangegeven graag terug te keren naar de nationale ploeg, is erg aangeslagen door zijn niet-oproep. "Oussama is erg gefrustreerd, maar hij zal hard blijven werken om terug te keren in de Marokkaanse ploeg, die hij verkoos boven het Nederlands elftal," aldus dezelfde bron.

Lees ook: Blessure trok streep door WK-droom Oussama Idrissi

Oussama Idrissi zal in zijn clubwedstrijden topprestaties moeten blijven leveren om Regragui en zijn technische staf te overtuigen van zijn waarde voor de Afrika Cup 2025 in Marokko. Zijn contract met Pachuca loopt in juni 2025 af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team