Zoeken

Nieuwe wedstrijd voor de Atlas Leeuwen

5 januari 2024 - 17:30 - Sport

©

Het Marokkaans elftal gaat oefenduel spelen tegen Sierra Leone als onderdeel van de voorbereiding op de aankomende Afrika Cup die in Ivoorkust zal plaatsvinden.

Deze wedstrijd komt na de geannuleerde wedstrijd tegen Gambia op 9 januari. Volgens een bron binnen de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), zal het oefenduel plaatsvinden op donderdag 11 januari in San Pedro. De wedstrijd is de laatste test voor de Atlas Leeuwen voor ze aan de Afrika Cup beginnen.

Lees ook: Afrika Cup 2024: dit zijn de premies voor Marokkaanse spelers

De 34ste editie van de Afrika Cup wordt gehouden van 13 januari tot 11 februari 2024 in vijf Ivoriaanse steden: Abidjan, Yamoussoukro, Bouaké, Korhogo, en San-Pedro. Aan het toernooi zullen 24 teams deelnemen, inclusief de titelverdediger Senegal en Marokko, dat als één van de favorieten wordt beschouwd na het bereiken van de halve finales in het laatste Wereldkampioenschap in Qatar.

Lees ook: Marokko topfavoriet op Afrika Cup volgens Algerijnse bondscoach Djamel Belmadi

In de groepsfase van de Afrika cup zullen de spelers van Walid Regragui hun eerste wedstrijd spelen tegen Tanzania op 17 januari in het Laurent Pokou-stadion in San Pedro, gevolgd door confrontaties met de Democratische Republiek Congo op 21 januari en Zambia op 24 januari in hetzelfde stadion.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team