Zoeken

Nederlander steekt zichzelf neer en beschuldigt Marokkaanse echtgenote

30 december 2023 - 12:00 - Wereld

©

Op Mallorca is een Nederlander gearresteerd nadat hij zichzelf in de borst had gestoken en zijn Marokkaanse vrouw de schuld had gegeven.

Aanvankelijk werd de zaak onderzocht als een vermeende steekpartij door de vrouw, maar naarmate het onderzoek vorderde, konden onderzoekers geen bewijs vinden voor haar betrokkenheid. De vrouw is inmiddels vrijgelaten en de Nederlander is gearresteerd.

Lees ook: Nederlander betrapt met hasj claimt onwetendheid na autoreparatie in Marokko

Het incident vond dinsdagavond plaats in het huis van het koppel in de wijk Cala Major in Palma. De politie reageerde snel na een noodoproep van de 58-jarige Marokkaanse vrouw, die meldde dat haar even oude Nederlandse echtgenoot was neergestoken. Terwijl de politie de bloeding probeerde te stelpen, gaf de vrouw een verwarde verklaring over de gebeurtenissen. De man beschuldigde haar tegelijkertijd van de steekpartij en stelde dat ze hem had willen doden.

Lees ook: Marokkaanse miljardair beschuldigt vrouw van poging tot moord

Na stabilisatie door de medische hulpdiensten, werd de man in ernstige toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Ondertussen arresteerden de onderzoekers de vrouw op verdenking van poging tot moord. Verder onderzoek leidde echter tot de conclusie dat de man zichzelf waarschijnlijk verwond had om de arrestatie van zijn vrouw te bewerkstelligen. De man is nu in het ziekenhuis onder arrest gesteld, terwijl de vrouw is vrijgelaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team