Zoeken

Marokkaanse villa in Hollywood te koop voor gigantisch bedrag (foto’s)

6 oktober 2023 - 21:24 - Wereld

©

In de Verenigde Staten staat een Marokkaanse woning te koop die de glamour van het oude Hollywood belichaamt en de luxe van het verleden combineert met het confort van het heden, voor een prijs van 4.995.000 dollar.

Een unieke kans voor mensen die dromen van wonen in een Hollywoodse kasba en enkele cinematografische momenten opnieuw willen beleven. De Marokkaanse woning, gelegen op een heuvel met uitzicht op Hollywood Boulevard, vlakbij de kruising met de wijk Laurel Canyon (Los Angeles), staat te koop voor 4.995.000 dollar, meldt de website Realtor. Met deze prijs kan de verkoper de verplichtingen van de nieuwe belasting op herenhuizen in Los Angeles omzeilen, die verkopers van woningen tussen 5 en 10 miljoen dollar verplicht een verkoopbelasting van 4% te betalen. De huidige eigenaren kochten het huis in 2019 voor 3.910.000 dollar. "Ze hebben de moeilijke beslissing genomen om te verkopen omdat hun carrière hen elders brengt," zegt Robby Fields, makelaar bij Compass.

Lees ook: Zanger Slimane presenteert zijn prachtige villa in Marrakech (video)

Ontworpen door architect William L. Skidmore, is deze grote woning in 1925 gebouwd op een oppervlakte van 929 m². Boven is er een groot terras met een adembenemend uitzicht op Los Angeles. Het eigendom bestaat uit een hoofdhuis en een gastenverblijf, met in totaal vijf slaapkamers en zeven badkamers. De Marokkaanse woning straalt de luxe van het verleden uit en beschikt over moderne voorzieningen. Er is een gloednieuw ultramodern beveiligingssysteem, een garage voor twee auto’s en een privé-oprit voor negen auto’s. De woning heeft ook een verwarmd zwembad, een spa, een buitenlounge en een grote open haard.

Lees ook: Rapper French Montana neemt afscheid van luxe villa in Californië

De kleuren van het huis zijn betoverend. "Ik hou van alle kleuren en details die de huidige eigenaren eraan hebben toegevoegd [...] Ik denk dat het echt een uniek juweel is, zoals je nog nooit eerder hebt gezien," verzekert Robby Fields. "Je zult opmerken dat het meubilair perfect bij het huis past. Misschien vraag je je af of het inbegrepen is in de verkoopprijs. Helaas is dat niet zo, maar alles is uiteraard onderhandelbaar."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team