Zoeken

Marokkaanse NamX HUV onthult indrukwekkend interieur (video)

4 november 2023 - 19:00 - Marokko

©

Het in 2022 gepresenteerde Marokkaanse SUV-model HUV van de start-up NamX viel al op door zijn geavanceerde technologie en futuristische uiterlijk, ontworpen door Thomas de Lussac in samenwerking met de Frans-Marokkaanse Faouzi Ennajah. De lancering wordt verwacht voor eind 2025.

De SUV trekt wederom de aandacht, maar dit keer door zijn opmerkelijk interieur. De eerste officiële beelden van het zogeheten ’collaboratieve’ interieur, ontworpen met input van het publiek via een online stemming, werden door Faouzi Ennajah gedeeld op zijn X-account.

Lees ook: NamX, revolutionaire waterstofauto ontwikkeld door Marokkaan

"16 maanden van intensief werk tussen de eerste schets en deze mijlpaal in het interieurdesign. Meer dan 11.000 cumulatieve werkuren... Ik ben diep trots op de Marokkaanse ontwerpers voor hun uitzonderlijke werk en op Thomas De Lussac voor zijn rol als dirigent.", schreef Ennajah op het sociale medium, waarbij hij een video deelde met als titel "Ontdek de NamX HUV nu!".

Lees ook: Eerste 100% Marokkaanse auto aan het publiek gepresenteerd (foto’s)

Ennajah benadrukt dat het niet alleen gaat om design, maar ook om technische uitvoerbaarheid voor massaproductie. Hij bedankte het publiek nogmaals voor hun stem, die hielp bij de definitieve keuze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team