Zoeken

Prinsen en sjeiks uit de Emiraten genieten van vakantie in Marokko

29 april 2024 - 22:00 - Marokko

©

Verschillende prinsen en sjeiks uit de Verenigde Arabische Emiraten zijn voor enkele dagen vakantie in Marokko. Hun vliegtuigen landden zaterdagmiddag op de internationale luchthaven Rabat-Salé

De vliegtuigen, waarvan er een toebehoort aan de koninklijke familie van Abu Dhabi en het andere eigendom is van Emirates Airlines uit Dubai, vervoerden de groep naar Marokko volgens Assahifa. Het koninkrijk is populair onder de leiders van de Emiraten, die er meerdere keren per jaar naartoe reizen om uit te rusten.

Lees ook: Dochter Koning Salmane op vakantie in Marokko

Marokko staat bekend als een favoriete bestemming voor vele leiders uit de Emiraten vanwege de luxe accommodaties en de natuurlijke schoonheid. Ze bezitten privéresidenties in het centrum van Rabat en in de regio "Oum Azza", nabij een meer bij de "Sidi Mohamed Ben Abdellah" dam, een gebied dat bekend staat om zijn pittoreske natuur.

Lees ook: Ook vrouw Saoedische koning Salman op vakantie in Marokko

De relatie tussen Marokko en de Verenigde Arabische Emiraten is sterk en de landen werken samen op verschillende gebieden. In december 2023 hebben Koning Mohammed VI en sjeik Mohammed Ben Zayed al Nahyane meerdere samenwerkingsovereenkomsten ondertekend. Deze overeenkomsten beslaan een breed scala aan sectoren, waaronder snelwegen en hogesnelheidstreinen, ontziltingsinstallaties voor zeewater, energie, investeringsondersteuning in de Sahara en het Nigeria-Marokko Gaspijpleidingproject.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team