Zoeken

Kandidates Miss Marokko slachtoffers seksuele intimidatie

20 mei 2015 - 21:50 - Marokko

©

Miss Marokko 2015 wordt op zaterdag 23 mei in Tanger verkozen, maar de missverkiezing zorgt reeds voor ophef in het land. De kandidates zouden het slachtoffer zijn van seksuele intimidatie in het hotel waar ze verblijven.

Het organisatiecomité van Miss Marokko heeft extra veiligheidsmaatregelen moeten treffen rond en in het hotel waar de 27 kandidates worden voorbereid op de slotceremonie.

De jonge vrouwen worden de hele dag door lastig gevallen door mannen in de fitnessruimte, spa, zwembad, restaurant en zelfs in hun kamers. Dat zegt Nouamane Touimir, voorzitter van het organisatiecomité, in ieder geval.

Zijn verklaringen worden echter in twijfel getrokken door de directeur van de schoonheidswedstrijd. Volgens hem verloopt alles zoals gepland en worden de kandidates helemaal niet lastig gevallen.

Regionale wedstrijden werden in heel Marokko georganiseerd om de 27 finalisten te selecteren. De kandidates moeten de Marokkaanse nationaliteit hebben en tussen 18 en 25 jaar oud zijn.

De meisjes worden sinds enkele dagen in Tanger voorbereid op de grote dag. Zij moeten leren lopen op een catwalk en hoe met de media en de camera’s om te gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team