Zoeken

Hakim Ziyech wint conflict met Galatasaray

6 maart 2024 - 20:00 - Marokko

©

De soap rond Hakim Ziyech gaat verder. De Marokkaanse international, die tijdens de Afrika Cup geblesseerd raakte, weigert zijn revalidatie in Turkije te volgen en kiest ervoor om zich door vertrouwde artsen in Nederland te laten behandelen. Een keuze die tot onvrede leidt bij Galatasaray.

Ziyech liep in de derde groepswedstrijd van de Afrika Cup een blessure op. De Turkse club had een revalidatieprogramma opgesteld, maar de speler is het daar niet mee eens.

Lees ook: Positief nieuws: Hakim Ziyech hervat training

De 30-jarige Atlas Leeuw besloot het heft in eigen hand te nemen en naar Nederland te reizen om zich te laten behandelen door artsen die hij goed kent. Galatasaray heeft uiteindelijk, zij het met tegenzin, toestemming hiervoor gegeven volgens Turkse media.

Het is niet de eerste keer dat Ziyech te maken krijgt met een ernstige blessure. In 2020, toen hij nog bij Ajax speelde, liep hij een soortgelijke blessure op. Destijds revalideerde hij met succes in Nederland. De speler hoopt nu op hetzelfde resultaat met zijn vertrouwde artsen. Zijn keuze kan echter gevolgen hebben voor zijn toekomst bij de Turkse club.

Lees ook: Hakim Ziyech vs Galatasaray: honeymoon voorbij?

Ziyech mist in ieder geval de komende twee oefeninterlands van Marokko tegen Angola en Mauritanië. Een nieuwe tegenslag voor de Atlas Leeuwen, die het al zonder een aantal belangrijke spelers moeten doen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team