Zoeken

Eerste beelden Gladiator 2, deels opgenomen in Marokko (video)

13 april 2024 - 12:00 - Cultuur

©

Paramount heeft deze week tijdens de CinemaCon-beurs in Las Vegas de eerste beelden onthuld van "Gladiator 2". De beelden, die deels in Marokko zijn opgenomen, beloven een nog grootschaliger en bloederiger spektakel dan de eerste film, die in 2000 verscheen.

De trailer neemt ons mee naar een woedende Colosseum waar gladiator Lucius, gespeeld door Paul Mescal, het gevecht aangaat met neushoorns, bloeddorstige bavianen en zelfs Romeinse oorlogsschepen. Dit alles onder het waakzame oog van een schimmige adviseur gespeeld door Denzel Washington.

Lees ook: Ouarzazate: geen hotels, geen films!

Naast Paul Mescal en Denzel Washington omvat de cast nog een aantal grote namen. Pedro Pascal en Joaquin Phoenix nemen hun rollen uit de eerste film opnieuw op. De afwezigheid van Russell Crowe in deze nieuwe film is echter een gemis. De filmopnames in Marokko vonden plaats in Ouarzazate.

Lees ook: Gladiator II: Ridley Scott bezwijkt voor Marokkaanse keuken

"Gladiator 2" is een van de meest verwachte films van 2024. Met zijn prestigieuze cast en beloftes van een grootschalig spektakel, heeft het alle ingrediënten om een ​​grote hit te worden. De release van "Gladiator 2" is gepland voor 21 november 2024.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team