Zoeken

Belgisch-Marokkaans koppel dood na vreselijk ongeval

5 april 2014 - 18:49 - Wereld

©

Een Belgisch-Marokkaans koppel is donderdag omgekomen bij een vreselijk auto-ongeval in de Brusselse wijk Molenbeek. De auto van Mohamed Benrezouq en zijn vrouw Linda werd door een andere auto door geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 3 uur ’s nachts, toen een BMW hard tegen hun Opel Astra botste. Door de hevige schok belandde de Opel Astra tegen een café en de BMW op de trambaan.

Linda Benrezouq overleed ter plekke terwijl haar man op weg naar het ziekenhuis bezweek. Het koppel was op weg naar het ziekenhuis waar de vrouw werkte.

Volgens politiewoordvoerder Johan Berckmans was de BMW door een rood licht gereden. De bestuurder van de BMW had na het ongeval vluchtmisdrijf gepleegd.

Vrijdagmiddag meldde een 26-jarige vrouw zich bij de politie in Molenbeek. Zij vertelde dat ze de BMW bestuurde waarin ook haar zoontje van 5 en haar ex-vriend zaten.

Volgens getuigen was een man net na de botsing uit de BMW gestapt en te voet weggevlucht. Vermoedelijk gaat het om de ex-vriend van de bestuurster. Hij moest vrijdag door de politie worden gehoord.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team