Zoeken

Afrika Cup 2019: dit verdienen de spelers van Marokko

25 juni 2019 - 17:15 - Sport

©

Ook dit jaar belooft de Marokkaanse voetbalbond heel vrijgevig te zijn met de Atlas Leeuwen als ze een mooie prestatie leveren op de Afrika Cup 2019 die momenteel in Egypte wordt gespeeld.

De premies die aan de Marokkaanse spelers en de staf zullen worden toegekend werden niet officieel bekendgemaakt. Al Ahdath Al Maghribia vernam echter van een bron van de Marokkaanse voetbalbond dat de premies dit jaar erg hoog liggen.

Als Marokko in de eerste ronde wordt uitgeschakeld zullen de spelers elk 300.000 dirham krijgen. Als de Atlas Leeuwen de halve finale bereiken stijgt de premie naar 500.000 dirham.

Een finale-wedstrijd zal 700.000 dirham per speler vertegenwoordigen en in geval van een overwinning zullen de 23 spelers van het Marokkaans elftal die door Hervé Renard werden opgeroepen, elk 1 miljoen dirham ontvangen.

De spelers hebben intussen ook laten weten dat ze van de premie zullen afzien als ze in de eerste ronde van het kampioenschap worden uitgeschakeld. Hoeveel bondscoach Hervé Renard en de andere stafleden zullen ontvangen is niet bekend.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team