Zoeken

Adil Rami bedreigd en aangevallen na wedstrijd

2 mei 2023 - 19:00 - Sport

©

Na het 1-0 verlies van zijn club tegen OGC Nice in Troyes, werd Adil Rami zondag aangevallen door supporters. Van beide kanten werden beledigingen geuit en de beveiliging moest ingrijpen om escalatie te voorkomen. Hij zei dat hij beledigingen nooit zou tolereren.

Een aantal fans heeft Adil Rami na de wedstrijd Estac Troyes/OGC Nice (0-1), toen hij met zijn vriendin het stadion van de Aube verliet, verbaal aangevallen: "Rot op", "Verlaat de club", "Jij en de andere (spelers) hebben de club tot zinken gebracht", "Ga terug naar huis". Een aantal supporters die twee weken geleden naar de wedstrijd OM-Troyes in het Velodrome-stadion waren gekomen, waren boos over het feit dat de Troyes-spelers hen zondag na de wedstrijd niet zijn komen begroeten, meldt L’Est Éclair.

Lees ook: Pamela Anderson haalt uit naar ex Adil Rami in boek

De aanvoerder was de aanvallen beu en antwoordde dat hij bereid was om met hen te vechten. De situatie escaleerde verder toen twee supporters over een hek klommen en oog in oog met kwamen staan met Rami. De speler herhaalde dat hij bereid was om hen één voor één af te weren. In de nasleep van het incident moesten de beveiligers een aantal personen vastboeien. Rami begaf zich daarna naar de spelersparkeerplaats.

Estac Troyes veroordeelde maandag in een verklaring alle vormen van geweld. Ook zal het naar verwachting de zaak bespreken met de betrokkenen, Adil Rami en de vertegenwoordigers van de supportersgroepen. De club stelt dat ze "de feiten tot op de bodem wil uitzoeken en zich het recht voorbehoudt beslissingen te nemen".

Lees ook: Chanelle Mauricette, nieuwe vlam Adil Rami?

Rami schreef op zijn beurt op Instagram dat hij de teleurstelling van de fans begreep. "Geloof me, ik ben de eerste die teleurgesteld en gefrustreerd is. Aan de andere kant zal ik nooit beledigingen aan het adres van mijn familie of mijn teamgenoten tolereren. Daarom verloor ik mijn geduld na de wedstrijd, nadat ik door sommigen was beledigd. Ik had niet zo moeten reageren. Ik zal op het veld alles geven tot het einde. Ik heb nooit vals gespeeld," voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team