Zoeken

XXL-bod voor Soufiane Rahimi

13 juni 2024 - 17:10 - Sport

©

De Marokkaanse aanvaller Soufiane Rahimi geniet deze zomerse transferperiode van veel belangstelling uit Saudi-Arabië. Na zijn sterke prestaties bij Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten, is Rahimi een gewilde speler om de selecties van verschillende Saudische teams te versterken.

Al Ittihad, dat het vertrek van Abderrazak Hamdallah verwacht, ziet Rahimi als een potentiële opvolger. Volgens bronnen in Saudi-Arabië heeft de club al een lucratieve aanbieding gedaan aan de Atlas Leeuw en is hij een absolute prioriteit voor de komende transferperiode.

Lees ook: Zwicht Azeddine Ounahi voor Saoedische miljoenen?

Ook Al Nassr, waar momenteel de Portugese ster Cristiano Ronaldo speelt, zou in de race zijn voor Soufiane Rahimi. De bedoeling zou zijn om een ​​geducht aanvalsduo te vormen voor het komende seizoen, ter compensatie van de teruglopende vorm van Sadio Mané.

Lees ook: Gouden contract voor Ayoub El Kaabi

Rahimi’s prestaties in het shirt van Al Ain, met name in de Aziatische Champions League, hebben de aandacht van de Saudische clubs getrokken. De zes doelpunten die hij scoorde tegen Al Nassr en Al Hilal in de kwart- en halve finales trokken veel bekijks in Saudi-Arabië en daarbuiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team