Zoeken

Vrouw dood na mislukte ontvoering in Marokko

12 januari 2015 - 17:27 - Marokko

©

Een 23-jarige vrouw is in het Marokkaanse Salé overleden na een mislukte ontvoering en een poging tot verkrachting. Zij was met haar vriend toen ze werd aangevallen.

De twee wandelden in douar Brahma, buitenwijk van Salé, toen enkele mannen uit een auto stapten en de jonge vrouw probeerden te ontvoeren. Ze scholden haar uit en probeerden haar ter plekke te verkrachten.

Haar vriend liet dat echter niet toe. Hij verdedigde haar en riep enkele vrienden van zijn wijk om hulp. Daarop volgde een gewelddadig gevecht tussen de jongeren van de douar en de belagers.

Bij de gevechten raakten vier mensen gewond, waaronder de jonge vrouw. Zij werd met een mes in het hoofd gestoken en omvergereden door een wegvluchtende auto.

Het slachtoffer overleed op weg naar het ziekenhuis. Een van haar belagers volgde haar tot het ziekenhuis om zich ervan te verzekeren dat ze dood was. Het ziekenhuispersoneel merkte echter op dat zijn kleren vol bloed waren en verwittigden de politie.

Tijdens zijn verhoor gaf de man de namen van zijn kompanen aan de politie. Vier van hen werden gearresteerd. Twee zijn nog op de vlucht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team