Zoeken

Vogue Arabia: Marokkaanse Oumayma Boumeshouli is It-Girl van de maand

1 december 2017 - 19:10 - Cultuur

©

Oumayma Boumeshouli werd door Vogue Arabia tot It-Girl van de maand verkozen. De jonge Marokkaanse is een bekende blogster en mode icoon.

Met meer dan 213.000 volgers op Instagram presenteert de 22-jarige Marokkaanse "influencer" haar favoriete fashion items en de nieuwste modes.

Met haar minimalistische look en ultra-moderne outfits werd ze bekend via "Desires By Us", een blog gewijd aan de mode, maar ook aan reizen en lifestyle.

"Toen ik een e-mail van Caterina Minthe van Vogue Arabia ontving, waarin ze me voorstelde om de It-Girl van december te zijn, was ik dolblij. Ze had me een paar weken geleden opgemerkt tijdens de ’Fashion Prize’ georganiseerd door Vogue Arabia. Ik was toen ambassadrice voor Lama Jouni en All Things Mochi, twee jonge merken met wie ik samenwerk en die voor de wedstrijd waren genomineerd", verklaarde Oumayma Boumeshouli aan HuffPost.

"Ik voel me zeer vereerd om in deze editie van Vogue te staan, in het bijzonder in dit nummer waar de vrouw op de cover niemand anders is dan Nora Attal, omdat ik trots ben op mijn Marokkaanse roots en ik mensen wil tonen dat we een sterke invloed in de mode-industrie hebben", aldus Oumayma.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team