Zoeken

Sofyan Amrabat voor 4 jaar naar Feyenoord

1 juli 2017 - 17:50 - Sport

©

Sofyan Amrabat heeft voor vier jaar met Feyenoord getekend. Utrecht zou 4 miljoen euro voor de Marokkaanse middenvelder hebben ontvangen.

De jonge broer van Nordin Amrabat verlaat FC Utrecht met wie hij in 2014 tekende en in het afgelopen jaar 31 wedstrijden speelde. Ook Ajax Amsterdam probeerde hem aan te trekken, maar de Marokkaanse international koos voor de landskampioen.

Amrabat beloofde alles te geven bij Feyenoord: “Ik ben voor niemand bang. Vilhena en El Ahmadi? Zijn geweldige spelers, maar ik ga knokken om me te laten zien. Het heeft even geduurd en dat hoort er allemaal bij. Ik ben blij dat FC Utrecht mij deze stap heeft gegund, ik ben Erik Ten Hag enorm dankbaar voor de kansen die hij mij heeft geboden. Dat Ajax kwam, maakte voor mij geen enkel verschil. Ik wilde perse naar Feyenoord. Dit stadion, de Champions League, de mensen hier. Maar ook zonder Champions League was ik naar Feyenoord gegaan.”

Hij vervolgde: “Ik ga vol gas geven bij deze club. Ik heb de trainer gesproken, maar niemand krijgt garanties. Ik ga het zelf laten zien in de trainingen en bij de wedstrijden. Dit was de beste stap, de manier van spelen van Feyenoord past bij mij. Beter dan bij Ajax? Martin van Geel heeft voor mij gevochten, maar ik denk dat iedereen blij is. Dit is een prachtige stap. Toen ik hier met Utrecht met 2-0 verloor, speelde er al iets. Maar niet concreet, dat werd het daarna. Mijn broer Nordin adviseerde mij ook deze stap te zetten.".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team