Zoeken

Snelwegen Marokko: Pass Jawaz boekt succes

16 december 2023 - 08:00 - Marokko

©

In 2022 heeft de Marokkaanse snelwegmaatschappij Autoroutes du Maroc (ADM) een aanzienlijke toename in de verkoop de Pass Jawaz geregistreerd.

Met 230.153 verkochte eenheden is er een stijging van 14% ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit brengt het totale aantal verkochte Passes sinds de introductie van het elektronische tolsysteem op 1,8 miljoen. De populariteit van deze automatische betaaloplossing, die gebruiksvriendelijk is en geen extra kosten met zich meebrengt vergeleken met contante betalingen, wordt benadrukt in een persbericht van ADM.

Lees ook: Marokko: miljoen snelweggebruikers per dag tijdens zomer

Om de gebruikerservaring te verbeteren, introduceerde ADM in 2022 twee nieuwe methoden om de Pass Jawaz op te laden. De eerste methode is opladen op afstand, beschikbaar via de bankapp en de website van Bank Assafa. De tweede methode maakt het mogelijk om in de stad op te laden via agentschappen van Al Filahi Cash.

Lees ook: Tol Marokkaanse snelwegen: ADM ontkent prijsverhogingen

De omzet van de Jawaz Pro-service is in 2022 met 31% gestegen ten opzichte van 2021, wat 18% van de totale Jawaz-inkomsten vertegenwoordigt. Jawaz Pro is een dienst die gericht is op overheids- en privébedrijven met een wagenpark van lichte of zware voertuigen. Deze service biedt volledig autonoom, op afstand en in real-time beheer van het gehele Jawaz-park via het Jawaz Pro-platform.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team