Zoeken

Schooldirecteur verdacht van pedofilie in Marokko

2 december 2014 - 23:17 - Marokko

©

De directeur van een privé-school in El Gara, regio Berrechid in Marokko, werd gearresteerd op verdenking van seksuele kindermisbruik.

Volgens Al Akhbar is de vermeende pedofiel 36 jaar oud. Hij beloofde aan zijn jonge slachtoffers dat hij met hen zou trouwen, dat ze samen naar Europa zouden reizen en dat ze een goede hoger opleiding zouden krijgen.

De man maakte gebruik van de naïviteit van de jonge meisjes om seksuele gunsten te verkrijgen. De zaak kwam aan het licht toen één van de slachtoffers een zelfmoordpoging deed.

Nadat het kind zelfmoord probeerde te plegen zocht haar familie naar de oorzaak van haar wanhoopsdaad. Het meisje vertelde toen alles en haar ouders deden aangifte van de misbruiken. Andere leerlingen volgden haar voorbeeld en dienden eveneens klacht in tegen de schooldirecteur.

Het gerecht heeft een onderzoek bevolen naar de vermeende misbruiken. De schooldirecteur werd in voorlopige hechtenis genomen.

In april had een gelijkaardige zaak heel Marokko geschokt. Tientallen weesmeisjes van 9-11 jaar waren toen seksueel misbruikt tijdens orgiën op een basisschool in Rabat. De kinderen werden gedwongen tot de meest gruwelijke seksuele fantasieën van het schoolhoofd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team