Zoeken

Ronaldo bezoekt zijn hotel in Marrakech (foto’s)

8 mei 2019 - 17:20 - Sport

©

Cristiano Ronaldo was in de afgelopen dagen in Marrakech om uit te rusten. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om zijn nieuw hotel in de rode stad te bezoeken. De Pestana CR7 opent begin 2020.

Meerdere foto’s van de Portugese international met zijn vriendin Gina Rodriguez en zijn zoon voor zijn hotel werden door de speler op Instagram gepubliceerd. Bij de foto’s schreef Ronaldo "Bezoek van de toekomstige Pestana CR7 in Marrakech, opening begin 2020, ons meest spannend nieuw project".

Cristiano Ronaldo en zijn gezinnetje kwamen zaterdag met het persoonlijk vliegtuig van de speler in Marokko aan. De voetballer kreeg net zoals zijn teamgenoten vier dagen vakantie van de coach van Juventus, Massimiliano Allegri.

In Marrakech zou Ronaldo ook hebben gegolft in de Royal Golf Marrakech. Dat bericht het Italiaanse La Gazzetta dello Sport.

Ronaldo zal in de komende maanden twee hotels in Marokko openen, de "Pestana CR7" en de "Pestana Marrakech Medina" met respectievelijk 164 en 224 kamers. In Casablanca heeft de Portugese international al een hotel. Hij wenst in de komende jaren ook een hotel in Agadir te openen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team