Zoeken

Mehdi Benatia wijst oproep Atlas Leeuwen af: « Ik verdien het niet »

16 maart 2017 - 09:42 - Sport

©

Mehdi Benatia heeft een oproep van Marokko voor de komende oefenduels tegen Tunesië en Burkina Faso afgewezen omdat hij dat naar eigen zeggen niet verdient.

In een bericht op Facebook laat de aanvoerder van de Atlas Leeuwen weten dat hij zijn plaats aan andere spelers wil laten omdat hij niet genoeg speeltijd heeft bij Juventus.

« Ik denk dat het oneerlijk zou zijn om te spelen terwijl ik bijna geen speeltijd heb. Ik zou de plaats nemen van een andere meer getrainde speler. », aldus Benatia volgens wie het « niet juist zou zijn tegenover de andere spelers die een oproep verdienen » en tegenover Hervé Renard « die spelers nodig heeft die regelmatiger met hun clubs spelen ».

Mehdi Benatia belooft wel dat hij, als de bondscoach het wenst, aanwezig zal zijn. « Zoals jullie kunnen zien doe ik er alles aan om meer speeltijd met mijn club te krijgen. Zodra ik genoeg wedstrijden speel en het elftal mij nodig heeft, dan zal ik uiteraard komen. Gedurende een tiental jaren ben ik altijd aanwezig geweest voor Marokko en heb steeds alles gegeven ondanks alle moeilijkheden. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo zijn. Het is een eer om mijn land te vertegenwoordigen. »

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team