Zoeken

Kaftan 2011: voorlaatste dag met Abdelhanine Raouh en Romeo

30 mei 2011 - 17:00 - Video’s

©

Vandaag kan je op Bladna.nl twee collecties van de voorgestelde Marokkaanse kleden tijdens Kaftan 2011 ontdekken. Deze maandag, voorlaatste dag van onze uitzending van Kaftan 2011, kan je de collecties ontdekken van de Marokkaanse stylisten Abdelhanine Raouh en Romeo.

We beginnen deze zondag met de acht Marokkaanse kleden van Abdelhanine Raouh, jonge stylist van Rabat, neemt deel aan Kaftan sinds 2007. Voor zijn eerste deelname werd hij uitgekozen als nieuw talent van het jaar. De stylist stelt dit jaar een kleurrijke en luchtige collectie voor op Kaftan met maar één leidraad : het gebruik van organza en doorschijnende stoffen.

In het tweede filmpje vind je de collectie terug van Mohamed Larbi Azzouz alias Romeo, zeer bekende stylist die het traditioneel meestal weinig ziet zitten in tegenstelling tot dit jaar’s thema "Vogue Zaman". De lichtblauwe, zachtroze, beige en zwarte tinten volgen zich op. Een nieuw succes voor deze jonge artiest die reeds Nancy Ajram, Wael Kfroury et Ilham Chahine heeft gekleed.

Kom morgen het einde van Kaftan 2011 op Bladna.nl bekijken!


 Kaftan 2011 deel 1
 Kaftan 2011 deel 2
 Kaftan 2011 deel 3
 Kaftan 2011 deel 4

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team