Zoeken

Gruwelijk incestschandaal in Marokko

25 november 2014 - 23:41 - Gemeenschap

©

Een incestschandaal zorgt al enkele dagen voor geschokte reacties en onbegrip in de wijk Melloussa in Tanger. Een jongeman wordt ervan verdacht zijn drie zusjes herhaaldelijk seksueel te hebben misbruikt.

Al Akhbar bericht deze week over het schandaal. De jongeman werd vorige week gearresteerd nadat zijn jongste zusje haar moed bijeen raapte en aan haar andere broer over de misbruiken vertelde. De politie werd kort daarop door de moeder ingeschakeld.

Volgens de krant werd de halfbroer van de slachtoffers in 1991 geboren. Hij woonde met zijn moeder en drie zussen. Enige tijd terug verkrachtte hij de oudste. Na enkele weken deed hij hetzelfde met zijn andere zus (20). Ook dat bleek niet genoeg. Kortgeleden begon hij ook zijn jongste zusje, nog minderjarig, te misbruiken.

Een medisch onderzoek bevestigde dat de twee jongste slachtoffers niet meer maagd zijn. Het derde en oudste slachtoffer is gevlucht nadat de zaak aan het licht kwam. De politie gaat ervan uit dat ze zwanger raakte en haar familie geen schande wilde aandoen.

De incestueuze broer werd gearresteerd en in hechtenis genomen. Hij zal na het politieonderzoek voor de rechtbank in Tanger verschijnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team