Zoeken

Bekende Franse zanger vertelt over "hete massages" in Marokko

25 september 2019 - 20:20 - Marokko

©

Patrick Bruel, bekende Franse zanger, wordt in zijn land verdacht exhibitionisme en seksuele intimidatie. Drie vrouwen hebben aangifte tegen hem gedaan.

In augustus deed een jonge schoonheidsspecialiste uit Ajaccio als eerste aangifte tegen Patrick Bruel. Ze beschuldigt hem van ongepaste aanrakingen tijdens een massage voor een concert. Het parket heeft een onderzoek bevolen naar de beschuldigingen en de zanger werd in september door de politie gehoord.

Twee andere vermeende slachtoffers van de zanger hebben enkele dagen geleden ook contact opgenomen met de Franse justitie. Zij stellen dat de zanger hen tijdens massages om seksuele gunsten vroeg.

Een van de vrouwen vertelt dat de zanger geen ondergoed wilde aantrekken tijdens een massagesessie in een hotel in Cannes in 2008. Hij zou haar vervolgens seksuele strelingen hebben gevraagd en haar hebben verteld dat hij dit soort gunsten regelmatig kreeg in hotels in Marokko. Hij zou "vasthoudend en zelfs intimiderend" zijn geweest. 

De advocaten van de zanger stellen van niets op de hoogte te zijn en houden vol dat het onderzoek zal aantonen dat de beschuldigingen vals zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team