Zoeken

flyML lanceert rechtstreekse vluchten naar Nador en Al Hoceima

18 juli 2015 - 18:30 - Wereld

©

Chartermaatschappij flyML/ML Tours breidt, in samenwerking met Brussels Airlines, haar netwerk in Marokko uit met rechtstreekse vluchten vanuit Brussels Airport. Op maandag 10 augustus 2015 vertrekt om 07:15 een A320 met een capaciteit van 168 stoelen richting Nador Aroui International.

In totaal zijn er in augustus vier vluchten ingepland naar de havenstad. Vanaf november zijn er elke zaterdag vluchten naar Al Hoceima. Om in te spelen op de behoefte van de klant, biedt flyML/ML Tours extra beenruimte, 23 kg bagage, ruime(re) stoelen en een gratis halal maaltijd aan op deze vluchten.

De groep vliegt vanuit Amsterdam al naar acht bestemmingen in Marokko, waaronder Oujda, Fez en Al Hoceima. De afgelopen 7 jaar heeft het een reputatie opgebouwd waarmee het bekend staat om zijn betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, service en lage prijzen.

In de komende maanden gaat het bedrijf zich ook inzetten om Marokko als vakantieland definitief op de kaart te zetten en op een duurzame manier een significante bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van o.a de toerismebranche.

Perbericht

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team