Zoeken

El Idrissi kiest FC Twente boven Marokko

1 juli 2024 - 19:40 - Sport

©

Younes Taha El Idrissi, de Marokkaans-Nederlandse middenvelder van FC Twente, heeft ervoor gekozen om niet deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs met de Marokkaanse olympische selectie.

In een interview met TC Tubantia legt de 21-jarige speler uit dat hij zich liever wil richten op zijn carrière bij FC Twente. Hij ziet het komende seizoen als cruciaal voor zowel hemzelf als de club.

Lees ook: Spelers Olympisch elftal samen op vakantie in Marrakech (foto’s)

Na 23 wedstrijden voor FC Twente in het afgelopen seizoen, wil El Idrissi zich nu focussen op het bemachtigen van een basisplaats. "Ik denk dat bij mijn team blijven en werken aan het verbeteren van mijn prestaties hier mij op de lange termijn beter zal helpen, zowel persoonlijk als professioneel", aldus Younes Taha El Idrissi. Hij geeft aan dat hij deze beslissing heeft genomen na overleg met vrienden en familie, die zijn keuze begrijpen en steunen.

Lees ook: Hakimi, Bounou en Aguerd leiden Marokkaans Olympisch elftal

De Marokkaanse olympische selectie is ingedeeld in groep B en zal het opnemen tegen Argentinië, Oekraïne en Irak. Marokko kwalificeerde zich voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs door het winnen van de Afrika Cup U23 in 2023, de eerste keer in de geschiedenis van het land.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team