Zoeken

Diego Maradona wil in Marokko wonen en een Marokkaanse club trainen

3 november 2016 - 21:40 - Sport

Diego Maradona wordt op 5 november in Laayoune verwacht voor een galawedstrijd ter gelegenheid van de 41e verjaardag van de Groene Mars. De oud voetballer ziet een leven in Marokko wel zitten.

In een interview met Al Massae vertelde Maradona dat hij graag in Marokko zou willen wonen en er een voetbalteam zou willen trainen. Hij bedankte ook het Marokkaans volk voor de uitnodiging voor de galawedstrijd en stelde dat de sfeer in Laayoune hem deed denken aan de duels die hij met Boca Juniors speelde.

Zijn liefde voor het Marokkaans volk moedigt hem aan om aan een toekomst in Marokko te denken. « Als op een dag een club me een stevig project presenteert en me de middelen geeft om te werken, dan zal ik niet nee zeggen. Als er een club in Marokko dat wil doen, dan zou ik geen moment twijfelen. Ik zou graag in willen Marokko wonen. », aldus de voetballegende.

Diego Maradona sprak ook over het WK-1986, toen de Atlas Leeuwen voor verrassing hadden gezorgd en in 1994, toen het Marokkaans elftal in Argentinië een oefenduel was komen spelen. Zijn team won toen met 3-0 maar volgens Maradona was het geen gemakkelijke overwinning.

Redactie buitenland, cultuur en sport

Bladna.nl

Bladna.nl - 2017 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team