Zoeken

David Beckham in Marokko verwacht voor galawedstrijd Groene Mars

1 november 2019 - 19:00 - Sport

©

David Beckham, voormalige stervoetballer en succesvolle zakenman, wordt op 6 november in Marokko verwacht voor een galawedstrijd ter herdenking van de Groene Mars in Laayoune.

De voormalige voetballer van Manchester United en Real Madrid zal naar verwachting aanwezig zijn in het Sjeik Mohamed Laghdaf stadion in de Zuid-Marokkaanse stad.

David Beckham bezocht Marokko in 2015 voor het laatst. Hij vierde toen zijn 40e verjaardag in Marrakech en deelde meerdere foto’s van zijn trip op sociale media.

Meerdere andere voormalige topvoetballers worden voor het sportevenement in Laayoune verwacht. Onder hen de voormalige Senegalese internationals El Hadji Diouf en Khalilou Fadiga, de Colombiaanse René Higuita en Carlos Valderrema, de Argentijnse Javier Saviola en de Braziliaanse Rivaldo en Ronaldinho.

De Groene Mars is een succesvolle initiatief van wijlen Koning Hassan II uit 1975, toen ruim 350.000 Marokkanen vreedzaam en ongewapend naar de Sahara liepen om tegen de aanwezigheid van Spanje te protesteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team