Zoeken

Ajax vraagt 5 miljoen euro voor El Hamdaoui

18 mei 2011 - 18:00 - Sport

©

Ajax Amsterdam staat open voor een vertrek van de Marokkaanse international Mounir El Hamdaoui. De Nederlandse club vraagt wel 5 miljoen euro voor de spits.

Mounir El Hamdaoui, in Amsterdam sinds afgelopen zomer, heeft de club, die 6 miljoen voor hem betaalde, nooit echt geïntegreerd. De spits, in conflict met de coach Frank de Boer, heeft sinds zijn aankomst meer tijd doorgebracht op de bank dan op het veld.

De komst van El Hamdaoui bij Ajax zag er nochtans veelbelovend uit. El Hamdaoui, beste speler van de Eredivisie in 2008, begon heel sterk in Amsterdam met 12 goals in 19 wedstrijden. Maar met de komst van Frank de Boer ter vervanging van Martin Jol liep alles mis. Het meningsverschil tussen de twee mannen is niet meer te bewijzen en Mounir El Hamdaoui werd snel verbannen van het veld.

Een vertrek tijdens de zomerse voetbaltransfers is waarschijnlijk het beste voor El Hamdaoui, die al gevraagd wordt door de Turkse clubs Galatasaray en Trabzonspor, maar ook door Sevilla, Bordeaux, Moskou en Fulham.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team